Perry

SE VCH SE U(U)CH LPI

Mountjoy Partycoloured Perry

Perry


Född: 2009-09-12 Reg.nr: S59934/2009


HD: A Öga: UA 2017-06-08


Uppfödare: Monika Jansson


Meriter:

Svensk utställningschampion, Svensk viltspårschampion, Norsk viltspårschampion, Godkänd Nybörjarprov B, Godkänd Enkelt vatten & vattenprov

1:a Östras jakthund 2012, 2:a Östra hunden, Lydnadsdiplom i klass I

Bästa jakthund östras cup 2012, 5:a Årets lydnadsspringer, springer klubben

BIS springer Östras cup 2011, Känd MH status och Funktionsbeskriven

3 CERT, 1 r-CERT samt flertalet Bh- placeringar

Eftersom jag har haft 3 springrar så började jag fundera på att byta ras och leta efter en lite mindre ras ( till antalet inte storlek) och eftersom jag har träffat några hundar av rasen gammeldansk hönsehund, så började tankarna om jag skulle köpa ”dansk”, det är en liten arbetande ras som verkar trevlig och bra mentalt men när jag var mitt uppe i valp köpar tankar så ringer min uppfödare till Kate och tipsade mig om en kull på kennel Mountjoy.

Efter samtalet med Monika på kennel Mountjoy så kändes de jättebra. Men den ända svartvita tiken skulle hon behålla själv. Men då jag alltid har velat ha en svart vit tik igen, funderade jag ett tag och tyckte de här var så intressant eftersom båda föräldrarna har visat bra jaktlust och apporterings lust samt att båda föräldrarna är jätte fina så jag var tvungen att åka och kolla på dom.

Då kändes det så rätt att ta en hane, Perry var väldigt lugn när vi hälsa, den mest aktiva hunden jag har haft. Jag vill tacka Monika så mycket för allt stöd och hjälp. Perry är nu 2 år gammal, denna sommar har han gått från klarhet till klarhet först blev han SV ECH i maj, efter det gjorde han ett MH på Järfälla BK med fint resultat.Han har också placerat sig i BH- klassen med ett reserv CERT och när han placerade sig 2a bästa hane med CERT i Askersund var verkligen stort för mig. Perry är verkligen en allround hane.Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer runt om och i ringen när vi placerade oss, det var ett stort ögonblick i mitt liv.Det slutade inte där, i augusti åkte vi på springer Östras cup där han blev Bis 1a, 1a bästa jakthund och 1a bästa unghund. Jag vart så glad och glömde bort att det var Grundprov dagen efter.

På söndagen startade vi på grundprov, fortfarande lite chockade för att det hade gått så bra dagen innan. Så det fanns inga förväntningar alls, men när vi alla samlades så ropade domaren upp Perry och berättade att vi hade blivit godkända! Jag kan fortfarande inte förstå hur duktig min lilla kille är.

Jag vill än en gång tacka Monika för denna fina kille.KULL 1 * KULL 2

Stamtavla

NO UCH

Westaway Funny Valentine

JWW-06 NO VCH  NO UCH

SE U(u)CH

Barecho Fly Me To The Moon

NORDV-98 NO UCH NV-95

Inu-Goya Lady´Sings The Blues

NO UCH

Mompesson Have Fun

PLCH SE U(u)CH SV-07

Wongan Kadenza

NORD UCH

Barecho One Vision

NO UCH

Winton Man On The Moon

LP I  SE VCH

Hi-Design´s Puma Limited Edition

GBSHCH

Elimvek Earthbound

GBSHCH

Eastriding Aphrodite

SE U(u)CH

Eastriding Versace

LP I LP II SE VCH

Fairley Hill´s Quantilla

Pygmalia´s Rosenkavaljer

Fairley Hill´s Nicola

© 2016 Kennel Lindcroft